Coachingsopdrachten en opdrachtgevers

Coachingsopdrachten en opdrachtgevers

James Loopbaan

 • (2018) individuele loopbaancoaching van professionals in de Bouw en Infra, onderwijs, banken en retail. In het kader van duurzame inzetbaarheidsafspraken in diverse CAO’s.

 • (2018) Project Vitaal de toekomst in! Sector Kartonnage/Flexibele verpakkingen/FCB
  Groepsgesprekken over vitaliteit in de vitaliteitsbus.

De Sociale Maatschap

 • (2018) Workshops over vitaliteit en werkplezier ontwikkeld en begeleid. In het kader van jaarlijkse themadag voor alle medewerkers.

In Between Cafés

 • Systemische loopbaanworkshops ‘Elke stap telt!’ (voor IBC Utrechtse Heuvelrug, IBC De Bilt en IBC Utrecht West, voorjaar 2018)

 •  
  Uit de evaluatie van de workshops blijkt dat de deelnemers je workshop gemiddeld met een 8,2 hebben gewaardeerd. Ze vonden met name de volgende onderdelen goed: (Zelf)inzicht c.q. reflectie gegeven, bewustwording, goede oefeningen, goed neergezet in het gegeven tijdsbestek. Dus, tevreden deelnemers, tevreden organisatie. Top. De enige tip was om de workshop langer te maken. Dit beschouw ik ook als een compliment!"
  Coördinator In Between Cafe Utrechtse Heuvelrug

   
  Ik was deelnemer van een systemische loopbaanworkshop bij het IBC Utrechtse Heuvelrug. Het was een erg nuttige en inspirerende ervaring om hier aan deel te nemen. Boeiend om met andere mensen in verandering vanuit het heden kort terug te blikken naar het verleden en vooral op de toekomst te richten. Het geeft veel inzicht in de huidige situatie en verschillende stappen die je kunt nemen om met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Top Christa, dankjewel !"
  Herbert S., deelnemer In Between Cafe Utrechtse Heuvelrug, 2018

   
  De workshop van Christa was voor mij een mooie ervaringsgerichte workshop die voelbaar effect had op mij. Dit zag ik ook bij de andere deelnemers. Ongeacht of zij ervaring met Systemisch werk hadden ontstond er beweging en een andere kijk en bewustzijn. De opbouw van de workshop was duidelijk en voor mij kenmerkt het Christa dat zij met haar aandacht, zorgvuldigheid en zorgzaamheid tijdens en na de workshop afstemt wat nodig is voor begeleiding en evt. nazorg.
  Al met al een workshop door een die ik graag nog eens zou doen. En ik kan het anderen ook aanbevelen. Hoe mooi eenvoudig een systemische workshop meer in beweging kan brengen dan woorden alleen".
  Tilly de Jong, coördinator In Between Cafe De Bilt

 • Workshop ‘Vitaliteit en veerkracht. Hoe blijf je vitaal en veerkrachtig bij het zoeken naar ander werk?’. Co-productie met Bets Everts, Arbo verpleegkundige en kinesioloog.
  (voor IBC Utrechtse Heuvelrug en IBC Utrecht West, voorjaar 2018)
 • JobOn (voorheen DeBroekriem)

  Systemische workshop ‘Stappen zetten naar ander werk’ (maart 2018)
  Deelnemers beoordeelden de workshop met gemiddeld een 8.2. Eén van de deelnemers verwoordt het als volgt:


   
  Top workshop! Goede manier om in tweetallen met vloerankers te werken. Goed gekozen onderwerp om te kijken naar verleden en toekomst en te kijken en te doorvoelen hoe je daarin staat en welke stappen je nog te nemen hebt. Bedankt!"
  Anoniem

  Individuele coachingscliënten

  Ik coach al jarenlang professionals en leidinggevenden met vragen op het snijvlak van professionele en persoonlijke ontwikkeling, zingeving en geluk. Onderstaand de evaluatie van een aantal recente coachingsclienten.


   
  Christa als coach is voor mij van grote toegevoegde waarde geweest in het in balans krijgen van voelen, denken en doen in werk. Ze raakt zowel de oppervlakte als de onderstroom, waardoor ik een transformatie kon doormaken met als opbrengst het terugvinden van mijn authenticiteit in werk en een wezenlijk contact met mijn kernwaarden.  De flexibiliteit en souplesse waarmee ze ogenschijnlijk moeiteloos weet aan te sluiten bij mijn taal en uitdrukkingsvermogen, heeft me verrast en verrijkt. Verwezenlijking noem je dit geloof ik ;)"
  Jeanne-Marie (49, HBO+, commerciële functie in zakelijke dienstverlening, 2021)


   
  Ik was al een tijdje op zoek naar een baan en wilde graag uit de verstrikking van zoeken naar werk komen. Met behulp van een mini-opstelling heb ik samen met Christa naar mijn situatie gekeken. Ik vond het fijn hoe je samen met mij naar mijn vraagstelling hebt gekeken en vond je respect erg fijn. Ik heb veel uit de opstelling kunnen halen. Dat geeft inzicht en opluchting en creëert perspectief."
  Sandra, (44), werkzoekend, HBO-niveau

   
  Ik heb de coachingssessie met Christa als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Aanvankelijk vond ik het wat apart om te benoemen wat mij dwars zat, om voor elk issue een gekleurd vel papier te kiezen en om dan in een ‘’opstelling’’ op die vellen te gaan staan.
  Maar het is verrassend om te ervaren hoe goed dat werkt. Christa weet precies de goede vragen te stellen, binnen no time zit je midden in het probleem en kun je het goed van alle kanten bekijken. Wat op mij tijdens de opstelling de meeste indruk heeft gemaakt en me het meest zal bijblijven, is dat ik op een bepaald moment op de plek van een de andere persoon moest gaan staan om te kijken wat het betekent om vanuit zijn positie naar mij te kijken. Dat kwam echt binnen. In mijn geval best confronterend, maar daardoor echt waardevol. Ook kwam jij op een gegeven moment tijdens de opstelling naast mij staan. Toen heb ik in een flits ervaren waar ik echt behoefte aan heb. Dankjewel!"
  Rob (59), ondernemer, technische sector

   
  Via de systemische coaching wilde ik zicht krijgen op mijn professionele richting en de plek van mijn huidige werk. Dat is goed gelukt. Mijn eigen doel met betrekking tot het werk dat ik nu doe is duidelijker geworden en ook het doel van de organisatie waar ik nu werk. De opstelling heeft een patroon bloot gelegd dat belangrijk is om te onderkennen. Ik ben super tevreden over je begeleiding. Je pakt goed door. Heldere vraagstelling. Je parafraseert; Je hebt goede inhoudelijke kennis van de dynamieken op de werkvloer. Door je vragen laat je me goed nadenken over andere dimensies die niet in mijzelf opkomen."
  Jolanda (52) senior adviseur, zakelijke dienstverlening, 50+ (2017)